Terapie Laser

Ce este Terapia Laser?

Laserul stomatologic reprezintă cea mai bună soluție în materie de precizie și eficiență în efectuarea multor proceduri stomatologice, acestea fiind nedureroase și rapide.

Utilizarea Laserului in Stomatologie

Folosirea laserului în medicina dentară a reprezentat o nouă etapă în evoluția acesteia, venind de asemenea cu numeroase avantaje. Poate fi utilizat în tratarea copiilor și a adulților fără sângerări, durere, anestezie, zgomot, miros și presiune cum se întâmplă în cazul turbinei stomatologice, sporind eficiența și comfortul atât pentru pacient cât și pentru medicul dentist.

Laserul poate fi utilizat pentru vindecarea țesuturilor moi ( ex: gingiile) după operații, după implanturi. Poate fi folosit în intervenții precum: tratarea cariilor, chirurgia țestului moale, reconturare osoasă, incizia și drenajul abceselor, descoperirea dinților neerupti și a implanturilor dentare. Utilizarea laserului elimină în totalitate riscul fisurilor și microfracturilor în smalț și dentină și elimină riscul de rănire a limbii, obrajilor sau buzelor. Laserul poate fi utilizat pentru sterilizarea țesuturilor asupra cărora s-a lucrat.

laser dioda

Preturi Speciale

Beneficiați de promoțiile noastre lunare!

laser dioda

Utilitatea Laserului

La clinica Dental Spa utilizăm laserul pentru a spori confortul pacienților, pentru a reduce simptomele asociate și pentru a ușura vindecarea postoperatorie. Laserul este foarte util mai ales în cazul unor intervenții de mare amploare precum sinus lifting, reconstrucții osoase ample, adiții osoase, acesta acționând diferit în funcție de tipul țesutului asupra căruia se acționează.

Acțiunea laserului asupra țesuturilor

Asupra Osului

Laserul ajuta osteointegrarea implantului dentar inserat recent prin cresterea numarului de osteoblaste si implicit creste suprafata de contact a osului cu implantul.

Asupra Gingiei

Laserul stimulează vindecarea prin fotobiomodulare cu efect asupra sistemului celular, astfel este stimulată creșterea celulară și închiderea zonei operatorii.

Asupra vaselor de sânge

Laserul stimulează vascularizația astfel crescând oxigenarea testuturilor, se elimină toxinele din zona operată și se reduce inflamația și edemul (umflătură).

Asupra Nervilor

Laserul are efect analgezic asupra nervilor periferici și efect de biostimulare reducând incidența și durata "amorțelilor" (paresteziilor) asociate anesteziei regionale sau inserției implanturilor dentare la nivelul mandibulelor.

Asupra sistemului limfatic si imunitar

Laserul ajută la creșterea drenajului limfatic, are efect antialergic direct și stimulează eliberarea de endorfine, astfel fiind redusă durerea și edemul postoperator.

Asupra mușchilor și articulațiilor

Laserul produce relaxare musculară și detensionarea articulației temporo-mandibulare ce este solicitată prin deschiderea prelungită a gurii în cazul intervențiilor de durata.

Vino să afli mai multe informații despre tehnologia laser de la medicii Clinicii Dental-Spa!

Echipa Noastră

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu

Chirurgie si Implantologie

Dr Raluca Vasile

Dr. Raluca Vasile

Ortodontie

Dr Manea Lucian

Dr. Lucian Manea

Stomatologie Generala

Blog Dental Spa

20 Martie, 2021

Protezele Dentare

dental-veneer-diagram-scaled

20 Martie, 2021

Fatetele Dentare

Closeup / Prosthodontics or Prosthetic / Single teeth crown and bridge equipment model express fix restoration.

20 Martie, 2021

Coaroana Dentara

Dentists treat patients' teeth.

Odontologie

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii care restabileşte integritatea dinţilor naturali.

pediatric dentist. Little girl at the reception at the dentist.

Pedodontie

Profilaxia şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiției temporare şi a dentiției permanente, la copii şi adolescenti.

latin girl's mouth with brackets

Ortodontie

Ortodonția este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocluzie şi malpoziție a dinţilor.

Doctor's hand with latex gloves taking stainless tweezers to help people with patience, on a white gray background. Modern medecine, life saving.

Chirurgie Orala

Diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor gurii, dinţiilor, gingiilor, maxilarului şi mandibulei sub aspect funcţional şi..

Ne puteți contacta la numerele de telefon +40 755 095 455 sau +40 722 733 666 Luni – Vineri 9:00 – 23:00
Email office@dental-spa.ro sau completați  Formularul de contact