Injecții cu botox și acid hialuronic

Toxina Botulinică ( botox-ul) poate trata cu rezultate excelente ridurile de pe frunte, ridurile dintre sprâncene și de la colțul ochilor, dar este utilizată și pentru ridurile din partea anterioară a gâtului.

Injectii cu Botox

Injecții cu Botox

Tratamentul cu toxina botulinică constă în injecții cu botox și este recomandat să fie început înainte ca ridurile să capete profunzime pentru a obține cele mai bune rezultate, iar această procedură se recomandă a fi realizată doar de către un medic bun cunoscător al anatomiei feței pentru rezultate optime și pentru a scădea riscul complicațiilor. Tratamentul se poate face încă de la prima consultație dacă pacientul dorește acest lucru, iar numărul de injecții diferă în funcție de zona tratată ( spre exemplu: pentru un tratament complet pentru partea superioară a fetei sunt necesare aproximativ 15 înțepături ce sunt executate cu ajutorul unui ac foarte fin).

Injecții cu Acid Hialuronic

Scopul procedurii de injectare a buzelor cu acid hialuronic reprezintă accentuarea formei roșului buzelor sau corectarea oricărei asimetrii a buzelor, procedura fiind nedureroasă.
Acidul Hialuronic este injectat prin ace fine care crează doar o ușoară senzație de disconfort, iar înainte injectării se aplică o crema cu efect anestezic sau, dacă pacientul este mai sensibil, se va anestezia local zona buzelor.

Preturi Speciale

Beneficiați de promoțiile noastre lunare!

Prin tratamentele Dental Spa cu Botox și Acid Hialuronic dorim să ajutăm pacienții să-și îmbunătățească calitatea vieții, oferind un diagnostic corect și un tratament personalizat în funcție de necesitățile fiecăruia.

Echipa Noastră

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu

Chirurgie si Implantologie

Dr Raluca Vasile

Dr. Raluca Vasile

Ortodontie

Dr Manea Lucian

Dr. Lucian Manea

Stomatologie Generala

Blog Dental Spa

20 Martie, 2021

Protezele Dentare

dental-veneer-diagram-scaled

20 Martie, 2021

Fatetele Dentare

Closeup / Prosthodontics or Prosthetic / Single teeth crown and bridge equipment model express fix restoration.

20 Martie, 2021

Coaroana Dentara

Dentists treat patients' teeth.

Odontologie

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii care restabileşte integritatea dinţilor naturali.

pediatric dentist. Little girl at the reception at the dentist.

Pedodontie

Profilaxia şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiției temporare şi a dentiției permanente, la copii şi adolescenti.

latin girl's mouth with brackets

Ortodontie

Ortodonția este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocluzie şi malpoziție a dinţilor.

Doctor's hand with latex gloves taking stainless tweezers to help people with patience, on a white gray background. Modern medecine, life saving.

Chirurgie Orala

Diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor gurii, dinţiilor, gingiilor, maxilarului şi mandibulei sub aspect funcţional şi..

Ne puteți contacta la numerele de telefon +40 755 095 455 sau +40 722 733 666 Luni – Vineri 9:00 – 23:00
Email office@dental-spa.ro sau completați  Formularul de contact