Estetică dentară

Ce este Estetica Dentară?

Cel mai evident aspect al danturii frumoase îl reprezintă dinții sănătoși, bine aliniați și cât mai albi.

Estetica dentară cuprinde o serie de tratamente stomatologice din arii diferite și are ca scop îmbunătățirea aspectului danturii pacientului.

Estetica Dentara

Obține zâmbetul mult visat!

Estetica dentară se poate aplica la oricine. Unele persoane au un zâmbet frumos din naștere, alte persoane nu, alte persoane l-au pierdut pe parcurs, dar indiferent de situație, îl putem restabili. Estetica dentară reprezintă arta prin care se crește calitatea vieții, pacientul poate fii mai expresiv , mai liber și fără complexe. Această ramură a stomatologiei ne redă zâmbetul mult visat și este cea mai frumoasă dintre toate ramurile medicinii dentare, deoarece se ocupă cu partea de frumusețe dentară a fiecărui pacient și de asemenea se ocupă și cu redarea funcțiilor bucale ( masticație, fonatie, deglutiție) pacientului și astfel se va reface zâmbetul mult dorit al pacientului.

Procedurile de estetică dentară cuprind:

- Albirea Dentară ( cea mai solicitată procedura de estetică dentară);
- Fațetarea Dentară;
- Coroanele Dentare;
- Punțile Dentare;
- Obturațiile coronare ( plombe);
- Purtarea aparatului dentar;
- Chirurgia estetică a țesuturilor moi;
- Bijuterii Dentare.

Ce înseamnă?

Albirea Dentară

Este cea mai solicitată procedură de estetică dentară și reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă prin care se îndepărtează petele de la nivelul dinților, oferindu-le din nou strălucirea și albul de altădată și este efectuată de medicul stomatolog în coditii de maximă siguranță.

albire dentara

Fațetele dentare

Fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, alcătuite dintr-o foița fină de ceramică sau oxid de zirconiu, realizate în laboratorul de tehnică dentară și care se cimentează pe suprafața vizibilă a dinților, aplicate în principal pe dinții frontali.

fatete dentare

Coroanele dentare

Coaroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe care sunt folosite atunci când pacientul are unul sau mai mulți dinți lipsă ( înlocuiesc dinții lipsă), când unul sau mai mulți dinți nu mai pot suporta forțele masticatorii și se pot fractura sub acțiunea acestora ( cresc rezistența lor), dar și prin traumatisme rezultate în urma unor accidente petrecute în viața de zi cu zi (atunci când pacientul vine cu gura și dinții în contact cu un obiect sau o suprafață ce produc leziuni ireversibile).

coroana dentara

Bijuteriile dentare

Bijuteriile dentare sunt piese mici ce pot fi atât pietre prețioase sau neprețioase ( diamant, safir, smarald, rubin, cristale Swarovski) sau metale prețioase (aur, argint, platină), acestea fiind aplicate pe dinte cu un adeziv special, procedura fiind neinvazivă și durează aproximativ 15-20 de minute, pacientul nesimțind niciun disconfort. Pietricelele dau un aspect îngrijit și deosebit, punând în evidență șarmul nostru! De asemenea mai utilizăm bijuteriile dentare în scopul ascunderii unor defecte de pe suprafața dentară sau pe dinții ușor înclinați tot pentru ascunderea defectului.

bijuterie dentara

Preturi Speciale

Beneficiați de promoțiile noastre lunare!

estetica dentara

Cui i se adresează Estetica Dentară?

Zâmbetul este principala expresie a chipului uman ce influențează imaginea și relațiile cu cei din jur deoarece încrederea în sine, carismă și satisfacția unui aspect plăcut cucerește de la prima vedere și reprezintă un atu important în mediul social și cel business.
Estetică Dentară vine în ajutorul tuturor persoane nemulțumite de aspectul zâmbetului lor și este necesară în mod special în cazul pacienților care au dinți strâmbi, ciobiți,sparți, în cazul dinților rari, lipsă, cariați sau atunci când există mușcătura inversă.

Echipa Noastră

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu

Chirurgie si Implantologie

Dr Raluca Vasile

Dr. Raluca Vasile

Ortodontie

Dr Manea Lucian

Dr. Lucian Manea

Stomatologie Generala

Blog Dental Spa

20 Martie, 2021

Protezele Dentare

dental-veneer-diagram-scaled

20 Martie, 2021

Fatetele Dentare

Closeup / Prosthodontics or Prosthetic / Single teeth crown and bridge equipment model express fix restoration.

20 Martie, 2021

Coaroana Dentara

Dentists treat patients' teeth.

Odontologie

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii care restabileşte integritatea dinţilor naturali.

pediatric dentist. Little girl at the reception at the dentist.

Pedodontie

Profilaxia şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiției temporare şi a dentiției permanente, la copii şi adolescenti.

latin girl's mouth with brackets

Ortodontie

Ortodonția este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocluzie şi malpoziție a dinţilor.

Doctor's hand with latex gloves taking stainless tweezers to help people with patience, on a white gray background. Modern medecine, life saving.

Chirurgie Orala

Diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor gurii, dinţiilor, gingiilor, maxilarului şi mandibulei sub aspect funcţional şi..

Ne puteți contacta la numerele de telefon +40 755 095 455 sau +40 722 733 666 Luni – Vineri 9:00 – 23:00
Email office@dental-spa.ro sau completați  Formularul de contact