Microscop in Implantologie

Microscopia aplicată în Implantologie

Microscopul în Implantologie se utilizează pentru a facilita vizibilitatea osoasă în timpul implantării, dar și precizia de care dă dovadă ne ajută în performanța clinicii Dental Spa. Aparatura în medicină, mai ales în medicina dentară ajută 100% pentru obținerea rezultatelor dorite la cele mai înalte standarde.

implant dentar

Ce este Implantologia?

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentație (lipsa dinților) cu ajutorul implanturilor dentare.
Implantul dentar este un șurub din titan, care se va insera în os, în locul dinților lipsă. După 4-6 luni se descoperă implantul, se insera bontul protetic și se realizează lucrarea dentară. Există și medota “one day dentistry” , în care pacientul își pune implanturi și pleacă în aceeași zi cu dinții în gură. De-a lungul anilor, multe persoane pierd dinții din cauza cariilor, accidentărilor (traumatisme), înaintării în vârstă sau bolii parodontale.
A trăi fără dinți poate fi jenant și incomod, lipsa dinților afectând vorbirea, aspectul și capacitatea unei persoane de a mesteca și a mânca.

Ce este un Implant Dentar?

Implanturile dentare, sunt o opțiune eficientă pentru înlocuirea dinților. Datorită implantologiei, pacienții pot obține restaurări funcționale ale dinților care să și dureze. Dinții lipsă pot afecta pe de-o parte modul în care o persoană mănâncă, vorbește sau arată iar pe de altă parte pot compromite sănătatea generală a cavității bucale a unei persoane, determinând o suprasolicitare crescută a dinților vecini și permițând structuriii osoase de susținere să se deterioreze. Deasemenea pot apărea boli digestive: gastrită, ulcer, perforații ale stomacului și intestinelor prin înghițirea alimentelor întregi, cancere gastrice sau intestinale, etc.

implantul dentar
implant dentar

Ce rol are Implantul Dentar?

Un implant dentar are aceeași funcție ca rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte prezent pe arcada dentară. Primul pas în implantologie este inserarea implantului în os. Implanturile sunt în așa fel așezate, direct în maxilarul pacientului, încât să ofere un suport stabil și sigur pentru dinții înlocuitori, și deci pentru viitoarea lucrare protetică mult visată de către pacienții noștri.

Preturi Speciale

Beneficiați de promoțiile noastre lunare!

microscopie

Microscopul în Implantologie

Microscopul în implantologie se utilizează de mulți ani cu success în clinica Dental Spa pentru inserarea corectă a implanturilor dentare. Astfel, evităm sângerările printr-o bună vizibilitate a pachetelor vasculo-nervoase, și evitarea hemoragiilor posibile, suturile vor fi mult mai fine si mai precise, putem utiliza fire de 5/0 și 6/0 , foarte calitative, și care se utilizează cu succes în chirurgia estetică a fetei și nu numai, dar sunt foarte fine și se rup rapid, iar sub microscop există o anumită precizie de tensionare a firelor și vizibilitate bună a suturilor și efectuarea corectă a nodurilor specifice unei bune suturi care să ajute chirurgia orală, pentru vindecarea perfectă a pacienților post-chirurgical și postimplantar.

"Microscopul mă ajută să văd în detaliu osul pacientului, porozități sau defecte osoase lăsate în urma unor extracții mai vechi, și astfel, să găsesc cel mai bun loc pentru poziționarea corectă a implantului dentar, încât să nu existe resorbii anormale postimplant datorită plasării acestuia spre exterior sau spre interiorul crestei alveolare. Implantul dentar trebuie să reziste în timp la forțele masticatorii exercitate pe el și implicit, pe osul din jurul său. De aceea calitatea osoasă pentru mine este cea mai importantă. Mai există și alte indicații ale utilizării miscroscopului și va invităm cu drag să întrebați medicul dentist specialist despre acest aspect."

Dr. Raluca Uleanu
Dr. Raluca Uleanu
-Implantologie si Chirurgie Orală

La Clinica Dental Spa lucrăm cu suflet pentru a obține rezultatele ideale pentru fiecare caz în parte, căci “Suflet dăruiești, Zambet primești!”

Echipa Noastră

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu

Chirurgie si Implantologie

Dr. Cristina Strimbeanu

Ortodontie

Dr Manea Lucian

Dr. Lucian Manea

Stomatologie Generala

Blog Dental Spa

20 Martie, 2021

Protezele Dentare

dental-veneer-diagram-scaled

20 Martie, 2021

Fatetele Dentare

Closeup / Prosthodontics or Prosthetic / Single teeth crown and bridge equipment model express fix restoration.

20 Martie, 2021

Coaroana Dentara

Dentists treat patients' teeth.

Odontologie

Această terapie de restaurare dentară este o latură a proteticii care restabileşte integritatea dinţilor naturali.

pediatric dentist. Little girl at the reception at the dentist.

Pedodontie

Profilaxia şi tratamentul afecţiunilor specifice dentiției temporare şi a dentiției permanente, la copii şi adolescenti.

latin girl's mouth with brackets

Ortodontie

Ortodonția este ramura medicinii dentare ce se ocupă cu rezolvarea problemelor de malocluzie şi malpoziție a dinţilor.

Doctor's hand with latex gloves taking stainless tweezers to help people with patience, on a white gray background. Modern medecine, life saving.

Chirurgie Orala

Diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor gurii, dinţiilor, gingiilor, maxilarului şi mandibulei sub aspect funcţional şi..

Ne puteți contacta la numerele de telefon +40 755 095 455 sau +40 722 733 666 Luni – Vineri 9:00 – 23:00
Email office@dental-spa.ro sau completați  Formularul de contact