Un bun venit călduros la clinica noastră

Clienții noștri sunt prioritatea noastră, oferim servicii stomatologice de calitate cu o echipă de specialiști.

Clinica dentară Dental Spa vine cu noutăți în domeniul medicinei dentare. Echipa noastră formată din medici specializați pe toate ramurile medicinei dentare moderne pot rezolva toate cazurile privind chirurgia modernă, terapie laser, implantologie, ortodontie, estetică şi fațetare dentară, cariologie, protetică, parodontologie, pedodonție, edodonție.

Specialiștii noștri te vor face să-ți recapeți zâmbetul perfect, atât de căutat, fiind cartea de vizită perfectă a fiecăruia dintre noi.

Echipa noastră

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu

Chirurgie si Implantologie

Dr. Strimbeanu Cristina

Ortodontie

Dr Manea Lucian

Dr. Lucian Manea

Stomatologie Generala

Dr. Raluca Uleanu

Excelență în Stomatologie!

Dr. Raluca Uleanu

Dr. Raluca Uleanu absolventă a facultății de medicină dentară, practică stomatologia de 15 ani, deținând numeroase specializări în ramurile stomatologiei și nu numai.
A terminat cursurile masteratelor:
Masterat în Implantologie
Masterat în Protetică pe Implanturi
Masterat în Laser Terapie
Specializări în țară și în străînătate precum:
Program Internațional de Endodontie ( Munchen) sub Microscop, sub oblăduirea Dr. Peter Kiefner și a unei echipe specializate pe Microscopie Endodontica ( 2011)
Programul Internațional de Protetică pe Implanturi (Franța, 2012)
Cursuri de Specializare pentru Periimplantita (2013)
Specializare pe Tehnici Chirugicale (3 ani) (2014) UMF GR.T. Popa, Iași
Specializare pe Sinus-lifting (2018) (2 ani) UMF GR.T. Popa, Iași
Doctorat în Pedodonție și Protetică Dentară
Practic stomatologia din anul 2006, participând la nenumărate cursuri de reactualizare permanentă în țară și străînătate pentru a fi mereu în pas cu noutățile și modernizarea în medicină dentară.
Lector în cadrul Colegiului Medicilor Dentiști la diverse simpozioane și evenimente stomatologice, îmi place să împărtășesc colegilor mei din experiență acumulată în timp și să share-uiesc cele mai noi tehnici învățate în țară și în străinătate. În ultimii 10 ani am lucrat îndeaproape cu tehnicieni din SUA și Europa, iar în prezent realizez cu succes cazuri de transformare a zambetului de la zero împreună cu tehnicienii dentari și cei mai buni specialiști ai noștri pe tehnică dentară din țară și din străinătate.
Cred cu tărie că fiecare pacient trebuie tratat ca un tot și mă refer la faptul că organismul uman funcționează pe baza unui echilibru în interior ce se reflectă la exterior. Astfel, înțeleg anumite traume pe care le-au avut pacienții în trecut și datorită tehnologiei rudimentare utilizate de medicii stomatologi care erau legați de mâini și de picioare, neavând alte posibilități de a efectua anumite manopere. Încerc să lucrez într-o armonie cu fiecare pacient, să-l înțeleg și să pun pe primul plan dorința acestuia de a avea un zâmbet pe care și-l dorește.
Pe cât posibil îmbin viața profesională cu viața de familie dar și cu hobby-urile mele, astfel îmi fac timp atât pentru familie și prieteni cât și pentru pacienții mei.
Experiență mea profesională de 15 ani în domeniul medicinei dentare m-a învățat să am multă răbdare, să fiu empatică, să obțin cea mai bună varianta a fiecărui pacient în parte și să iau cele mai bune decizii astfel încât pentru fiecare pacient, vizita la dentist să fie o experiență plăcută!

Chirurgie Orala

Implantologie

Dr Manea Lucian

Your smile's personal designer!

Dr. Lucian Manea

Absolvent a facultăţii de Medicină Dentară in anul 2009, îmi practic meseria de medic dentist într-o clinica dotata cu aparatură modernă care îmbunătăţeste considerabil calitatea muncii. Prin pasiune, devotamentul pentru pacienţi şi tehnologia actuală reuşesc să ofer tratamente individualizate pentru fiecare persoană, pe baza unui consult iniţial. Cred în punctualitate şi îmi iau angajamentul faţă de o continuă perfecţionare.
Cea mai bună carte de vizită este un pacient mulţumit !
VETI BENEFICIA DE:
* Servicii Stomatologice de calitate
* Garanția executării lucrării în mod profesional
* Utilizarea materialelor de cea mai bună calitate
* Fără timpi de așteptare – Punctualitate
Servicii
– Estetica dentara (albire dentara ,fațete, coroane individuale sau punti)

Stomatologie Generala

Ne puteți contacta la numerele de telefon +40 755 095 455 sau +40 722 733 666 Luni – Vineri 9:00 – 23:00
Email office@dental-spa.ro sau completați  Formularul de contact